0

Т райното наследство на Кортни Кокс беше запечатено завинаги в Лос Анджелис, където тя стана 2750-ият човек, получил звезда на Холивудската алея на славата.

Към звездата от „Приятели“ и „Писък“ се присъединиха бившите й колежки Дженифър Анистън и Лиса Кудроу, както и Лора Дърн.

По-специално Анистън и Кудроу предизвикаха смесица от смях и сълзи, докато разказваха за 30-годишното си приятелство с Кокс.

„Да бъдеш приятел с Кортни означава да си семейство с Кортни. Тя е отговорна за всичко това. От началото, когато я срещнахме, тя веднага ни приобщи, бе топла, любяща, интересуваща се от всичко за теб“, каза Анистън.

Сълзите, разбира се, дойдоха към края.

„Кортни, просто искаме да кажем, че сме дълбоко, дълбоко горди да те познаваме. Ти си дефиницията за наистина красиво, талантливо и, което е най-важното, наистина добро и достойно човешко същество… Благодаря ти, че обогати живота ни“, каза Кудроу, докато Анистън добави: „Ти си едно от най-забавните човешки същества на планетата. Нищо не ме прави по-щастлив от една шега на Кортни и винаги ни кара да се усмихваме. И ти благодаря, че обогати живота ни с работата си. Толкова се гордеем с теб."

Кокс благодари приятелите си и семейството си.

Кокс завърши речта си с думите: "Не мога да повярвам, че всичките ми приятели са тук. Толкова е хубаво."