0

 Шарън Стоун разкри „страха си“, който е изпитвала през цялата си кариера, че ще бъде застреляна от фен, след разговор със Силвестър Сталоун.

Страхът на 66-годишната актриса е породен от травмата от ролята ѝ в „Първичен инстинкт“, която я превръща в знаменитост за една нощ.

The Sun съобщи, че Шарън е казала на благотворителна гала вечер в Кан: „Това, което Слай ми каза, е, че изведнъж вървиш по улицата, всички правят това (посягат към джоба си) и не знаеш дали искат да вземат химикалката или пистолета“. 

Когато този месец Шарън повтори позата си със скръстени крака от филма „Първичен инстинкт“ от 1992 г. в социалните мрежи, носейки червено дантелено бельо, тя беше критикувана, че е твърде стара за такъв дързък пост. 

Звездата отвърна на критиката, като каза пред Ричард Идън от Daily Mail: „Ние остаряваме. Смешно е, че се предполага, че си добре само когато си на 20 години“, предаде БГНЕС.

По-рано този месец актрисата сподели в Instagram скандална снимка, облечена в червено дантелено бельо, 32 години след като се прочу като сексапилната убийца Катрин Трамел.  В прочутата сцена на разпит в „Първичен инстинкт“ героинята на Шарън Катрин е разпитвана от полицията, включително от Майкъл Дъглас. На фона на бомбардировката от въпроси Катрин ги разсейва, като разкрачва и кръстосва краката си, оставяйки мъжете в недоумение, тъй като по това време тя е без бельо.

По онова време сцената е много противоречива, а сега е останала като една от най-прочутите в историята на киното.

Актрисата гордо демонстрира невероятната си фигура в секси бельо от Bloomers Intimate, позирайки със скръстени крака в ода на легендарната сцена.

Въпреки че моментът превърна Шарън в сензация за една нощ, номинираната за „Оскар“ в миналото е твърдяла, че е била „подмамена“ да се изложи пред камерите.

В мемоарите си „Красотата да живееш два пъти“ 66-годишната жена описва как е ударила режисьора Пол Верховен в ярост и е напуснала предварителната прожекция на еротичния трилър, след като е разбрала, че уверенията му, че няма да се покаже на екрана, са били лъжа и че зрителите могат - както тя се изразява - „да видят целия път до Небраска“.  От своя страна Верховен категорично отхвърля твърденията ѝ, че е била изненадана в сцената с кръстосването на краката. „Всяка актриса знае какво ще види, ако я помолиш да си свали бельото и насочиш камерата натам“, каза режисьорът. 

Холивудската ветеранка също така е категорична, че не съжалява, че е направила филма.