0

К евин Харт промъкна козел в Медисън Скуеър Гардън по време на шоуто му с Крис Рок и Дейв Шапъл и я подари на Рок.

Харт разказа подробно за случката по време на "Вечерното шоу с Джими Фалън" и каза, че козела, със златна верига, е послужил като черешка на тортата на вечерта.

„Казах на Дейв, „Хей, човече, ще подаря на Крис козел в края на шоуто. Той каза: „Какво имаш предвид?“ Казах какво имаш предвид, какво имам предвид? Отивам да взема козел", каза Харт.

Той продължи: „И така, взех козела, но го скрих от Крис. Не исках той да я види. Дейв знаеше за нея и в края на шоуто всички се върнахме на сцената, за да пожелаем лека нощ и аз я подарих на Крис. Той е мой ментор, приятел, вдъхновение, той е голяма част от причината да съм там, където съм днес в моята кариера, само от неговите съвети, неговото прозрение и т.н., и той е моят GOAT (greatest of all time). Tой е моят човек и исках той да почувства това и да разбере как се чувствам към него пред тази публика. Затова му дадох козела.”

Докато Харт описа подаръка, като „истински момент“, комикът не можеше да не се шегува, преди официално да предаде животното, обявявайки, че името му е Уил Смит.

След това козелът изпразни червата си преди всички присъстващи.

„Козелът се осра на сцената... Крис носеше едни бели ботуши и този козел ги оака“, каза Харт.

Журналистът от Hollywood Reporter Джордан Хофман беше на шоуто и написа, че Рок извика: „Няма да се грижа за тези глупости!“.

Чапел каза, че това трябва да е „най-лошата нощ в живота на този козел“.

Рок контрира: „Той просто е щастлив, че не е в ресторант.“

gettyimages.com

Иначе в момента Рок е в разгара на световното си турне Ego Death World Tour, което започна на сутринта, след като Уил Смит го зашлеви по лицето по време на наградите Оскар.

Шамарът на Смит се случи, след като Рок направи шега със съпругата му Джейда Пинкет Смит.