0

Щ астливата приказка на принц Хари и Меган Маркъл е на път да приключи, твърдят британските таблоиди, като пишат, че двамата вече живеят отделни животи.

Вестник Sun отбелязва, че двойката не е забелязвана заедно от май тази година. След това херцогът на Съсекс се отдаде на самостоятелни пътувания по света.

Медиите на Острова смятат, че един от разривите в семейството е провала на техните бизнес начинания, сред които и фондацията им Archewell, която беше обвинена многократно в измами, а шефът на комуникациите й, Ашли Хансен, напусна екипа.

Sun отбелязва още, че Хари почти не си е бил у дома в Монтесито през последните три седмици. Той е виждан без Меган в Ню Йорк, Лондон и Лесото.

В понеделник той почете сериозно болни младежи на наградите WellChild в лондонския хотел Royal Lancaster . Източници разкриха, че „той изглеждаше като стария Хари, когото познавахме и обичахме. Той винаги се оживяваше на събития като това, но напоследък изглеждаше доста мрачен”.

Също така стана ясно, че Хари дори е прекарал нощта на рождения си ден миналия месец на почивка без жена си, въпреки че източници, близки до двойката, настояват, че Меган е организирала пътуването му по мъжки.

Междувременно беше съобщено, че тя се е оттеглила от благотворително събитие, организирано от актьора Кевин Костнър в Санта Барбара, Калифорния, със съпруга си, защото е била „болна“.