0

А л Бано и Ромина Пауър пристигат в София ден преди концерта им в зала 1 на НДК, съобщиха организаторите от "София мюзик ентърпрайсис". Събитието е на 8 ноември.

"Изминаха три мъчително дълги години за нас, за артистите и най-вече за вас - феновете. Този концерт бе сполетян от редица злощастни събития, които възпрепятстваха неговото провеждане. Но вече - край", коментираха организаторите и благодариха за търпението.

Ал Бано и Ромина, заедно с техния екип, пристигат идния понеделник, за да се подготвят подобаващо за концерта във вторник. Излишно е да споменаваме, че и те самите се вълнуват изключително много и нямат търпение най-накрая да се срещнат с българските си фенове, допълниха от СМЕ.

Предвидена е по-специална процедура за притежателите на билети за първоначално обявената дата - 2 декември 2019 в "Арена Армеец". Срещу централния вход на НДК, в деня на концерта, ще има обособен пункт за замяна на билетите. Местата, запазени в зала 1 на НДК, са разпределени според ценовата категория на билетите за "Арена Армеец", като са блокирани най-предните позиции от съответните блокове. "На билета, който ще получите, са посочени точните блок, ред и място и служителите там ще ви ориентират как да стигнете до тях", уточниха организаторите на концерта.