0

76-годишната певица Шер се раздели с младото си гадже - музикалния продуцент и рапър Александър Едуардс, който е почти 40 години по-млад от нея, пише TMZ.

Двойката е сложила край на връзката си преди няколко седмици, но това стана известно едва сега. 

В последните месеци медиите спекулираха, че 76-годишната икона и 37-годишният Александър все още са сгодени.

„Казаха ни, че двамата просто са решили да се забавляват с предположението, че това е годежен пръстен“, посочва източник, близък до двойката. 

Александър Едуардс е поредното име в списъка на легендарната певица с по-млади от нея гаджета. Сред тях са Том Круз, с когото Шер излизаше преди години - тогава той беше на 23 години, а тя – на 38. Сред екс-половинките на Шер са още китаристът Ричи Самбора, който е с 13 години по-млад от нея, и сценаристът и автор на комиксите на Marvel – Рон Цимерман, който беше с 12 години по-млад ( той почина през август тази година на 65).  

Едуардс и Шер се запознават по време на Седмицата на модата в Париж през септември 2022 г., скоро започват да излизат като двойка.

Неведнъж изпълнителката на Believe е споделяла, че Едуардс се отнася към нея "като с кралица". Остава въпросът дали тя ще върне пръстена с огромен диамант на Александър.