0

Ф ризьорът на принцеса Даяна разкри за първи път възможно ли е принц Хари да не е син на крал Чарлз III.

В чисто нови мемоари приятелство „Всичко е за косата — моето десетилетие с Даяна“, Ричард Далтън разкрива някои нови тайни от кралското семейство.

Той включително отговаря на слуха, че инструкторът по езда Джеймс Хюит е биологичният баща на принц Хари. И Хари, и Хюит имат червена коса и лунички.

„Невъзможно е. Хари вече беше роден, когато тя започна връзката си с Джеймс Хюит, така че това не е възможно. Хари и семейство Спенсър имат червена коса. Чарлз, братът на Даяна, имаше ярко червена коса. И аз го подстригвах тогава. Сестрата на Даяна Сара, също има ярко червена коса”, обясни той, с което отговори на въпроса защо Хари е рижав, а брат му и баща му не са.

Ричард Далтън също така споделя в книгата си , че Даяна "много се ядосваше" от таблоидите, които настояваха, че Хюит е бащата на Хари.

Предполага се, че аферата на Даяна с Хюит е започнала през 1986 г., две години след раждането на Хари през 1984 г. В книгата си Далтън пише, че Даяна и Хюит са имали „любовна афера“, продължила три години от 1989 до 1991 г.