0

Щ ерката на Джони Деп и Ванеса Паради – Лили-Роуз пази грижливо личния си живот от нахални папараци. Под прожекторите от раждането си, звездната дъщеря често страда от параноя.

„Не мога да пуша трева, освен ако не се намирам в стаята си. Това е психологически проблем. Мисля твърде много. Ако изляза от вкъщи размазана и бъда заснета от фотографи, веднага ще излязат заглавия от сорта на „Изглежда ужасно“ и „Очевидно е депресирана“. Хората толкова бързо искат да ти лепнат етикета „справя се зле“, коментира Лили-Роуз Деп в свое скорошно интервю.

В момента Лили-Роуз работи по първата си значима роля в сериала „Идолът“ (The Idol). Създател на поредицата е Сам Левинсън – продуцентът на култовата сага „Еуфория“.

„Надявам се, че съм била избрана с причина за този образ. Няма нищо по-вълнуващо от това да си кажеш: „Уау, толкова съм нервна. Това е голямо предизвикателство за мен. Как, за Бога ще се справя с това?“. Ще работя най-усърдно, за да съм сигурна, че няма да се превърна в препъни камък в този проект“, обеща младата звезда, като добави: "Ако не се страхуваш, тогава какъв е смисълът? Страхът ми харесва малко".

Лили-Роуз говори и за своите родители, като заяви, че те са дали „най-доброто“ от себе си и са и осигурили „нормално детство“

„Истинска късметлийка съм, че съм заобиколена от хора, които ценят нормалността и истинския живот, и мисля, че това е единственият начин да съществувам на този свят и да не полудея“, прави равносметка звездната щерка.

Преди да направи пробив като актриса, Лили-Роуз бе успешен супермодел. През 2015 г. Тя стана най-младото лице на модна къща Chanel, като бе избрана лично от легендарния Карл Лагерфелд.