0

Д жони Деп и групата му Hollywood Vampires бяха принудени да отменят концерта си в Будапеща в последния момент.

Звездата се е почувствала толкова зле, че припада в хотелската си стая, където се е наложило да извикат лекар и това не позволи на групата да излезе на сцената, съобщава kanald.co.uk.

Залата е била пълна с развълнувани фенове, някои от тях дори са изминали стотици километри, за да видят шоуто, но това не се случи.

"Всичко беше готово, сцената беше готова, бекстейдж-екипът беше готов за концерта. Никой не предполагаше, че може да има проблеми, още повече, че членовете на групата вече бяха направили озвучаването, което беше планирано за следобеда", каза източник от обкръжението на актьора.

Очевидно състоянието на Джони Деп е било толкова тежко, че се е наложило да потърси медицинска помощ.

Феновете бяха изненадани от неочакваното съобщение и споделиха притесненията си в социалните мрежи. Някои се чудеха дали не са технически проблеми, други се притесняваха за здравето на членовете на групата. Това не е първият път, когато холивудската звезда има проблеми по време на път: през юни Джони Деп нарани глезена си, което принуди групата да пренасрочи някои концерти в САЩ.

Изглежда, че напоследък му е трудно. За щастие групата скоро ще се върне в действие. Те ще продължат европейското си турне, като последният им концерт е в Германия на 23 юли. Те дори компенсират отменените изпълнения с тривечерно шоу в САЩ, което приключва на 30 юли. Въпреки неуспехите, Hollywood Vampires остават рок супергрупа от 2012 г. насам, като Джони Деп демонстрира своите музикални таланти на слайд, ритъм и водеща китара, както и вокали.