0

Б ракът на поп иконата Бритни Спиърс и последния й съпруга Сам Асгари приключи официално. След като Асгари посипа с пепел главата на бившата си в социалните мрежи, Бритни наруши мълчанието. В своя Instagram профил певицата пусна драматичен пост и клипче по електрикови бикини, в което обясни причините, довели до разлъката й с Сам Асгари. 

„Както знаете, Хесам и аз вече не сме заедно . Шест години са много време да бъдеш с някого, така че съм в малък шок. Но не съм тук, за да обяснявам защо, честно казано, това не е работа на никого", проплака Бритни. 

Двойката се запознава през 2016 г. на снимачната площадка на клипа към песента “Slumber party” и сключва брак през юни 2022 година. Сега поп принцесата отново се намира в епицентъра на бурен скандал, след като бе обвинена в упражняване на насилие от Сам Асгари, също както в миналото при раздялата й с Джъстин Тимбърлейк. Така Бритни е изправена пред поредните битки за пари, като Асгари вече поиска месечна издръжка от бившата си. 

„Честно казано, вече не можех да понеса болката“, продължава Бритни в публикацията си – „Получавам толкова много съобщения от приятели, които разтапят сърцето ми и ви благодаря. Играя го готина твърде дълго време и макар моят Instagram да изглежда перфектен, той е далеч от реалността и мисля, че всички го знаем".

„Бих искала да покажа емоциите и сълзите си за това как наистина се чувствам, но по някаква причина винаги е трябвало да крия слабостите си“, написа певицата, като припомни, че доскоро е била поставени под попечителството на своя баща. “Когато не играех силния войник, татко ме изпращаше да бъда поправена от лекари. Точно когато имах най-голяма нужда от семейството. Трябва да бъдеш обичан безусловно, а не при определени условия", добавя тя. 

 „ Така че ще бъда толкова силна, колкото мога и ще дам всичко от себе си . И всъщност го правя адски добре. Във всеки случай, хубав ден и не забравяйте да се усмихвате”, заключва Бритни. 

И накрая едно пожелание към себе си и нейните фенове: „ Така че ще бъда толкова силна, колкото мога и ще дам всичко от себе си . И всъщност го правя адски добре. Във всеки случай, хубав ден и не забравяйте да се усмихвате”.

Това е трети пореден развод за Бритни Спиърс, като в миналото тя бе омъжена освен за Сам Асгари и за танцьорът Кевин Федерлайн и приятеля си от детските години Джейсън Алън Александър.