0

Т я показа кралските бомби пред целия свят! 

Ксения Флорънс Габриела Софи Айрис - принцесата на Саксония влезе в историята, като стана първият член на фамилия със синя кръв, позирал за Playboy. 

37-годишната германска принцеса заема пикантна поза на корицата на немския Playboy от март 2024 г., като покрива едната половина на тялото си с бял чаршаф, докато оставя другата страна напълно гола. На вътрешните страници на списанието красавицата със синя кърв разкрива изцяла бомбите, но покрива срамотите си с прозрачна бяла пола с цепки до кръста.

На друг кадър Ксения - чийто пра-пра-пра-дядо е Фредерик Август III, последният крал на Саксония - носи бяло боди, като го издърпва надолу, за да разкрие гърдите си.

В интервюто светската личност заявява, че иска да покаже чрез снимките, че всяка жена е красива такава, каквато е!

„Не е нужно да се съобразявате с тенденциите или да си правите пластични операции, само за да угодите на някого“, каза Ксения за списанието. „Имам стрии и съм горд да ги покажа.“

Дългогодишната телевизионна личност, която в момента участва в „B:Real – Истински знаменитости, реален живот“, обяснява още, че се бори с предразсъдъците на обществото, заради произхода си, но и заради тялото си.  

Потомката на немския кралски род и някогашен модел на Ikea е и авторка на книга с мемоари, наречена „Ксения: Животът на една принцеса през 21-ви век“. 

Въпреки това претенциите й като принцеса бяха оспорени от членове на благоридната фамилия. Мария Емануел, маркграф на Майсен, направи гневно изявление пред немския вестник Билд, след като новината за книгата на Ксения излезе наяве.

„Тя е едно нищо, тя не може да има биография. Това нещо е ужасна грешка, нещастие за 1000-годишната къща на Уетин!“, обяви Мария Емануел пред “The Independent” .

Въпреки това принцесата контрира пред Playboy, че смята, че покойният крал на Саксония би одобрил голите й снимки: „Той описван като човек с чувство за хумор, така че определено одобрил моите начинания”.