0

“Сара Фъргюсън ми каза истинската причина, поради която се е скарала с принцеса Даяна. Тя е с разбито сърце, те не са се помирили преди смъртта на Ди”, свидетелства телевизионният водещ Пиърс Морган, пише Sun.

Скандалът се разразил три месеца преди гибелта на принцеса Даяна, която загина при брутална катастрофа в Париж, а самата Фърги била „с разбито сърце“ заради разрива между двете етърви, допълва Морган.

Телевизионният водещ Пиърс Морган

 Телевизионният водещ Пиърс Морган
Gettyimages

Той вдига завесата на интимен разговор с херцогинята на Йорк през далечната 1996 година, когато солидно почерпени, те се разговорили за принцесата на Уелс.

“Тя не говори с мен, защото написах в книгата си, че веднъж хванах гъбички, след като взех обувките й назаем, а и й казах, че Чарлз е необикновен човек”, споделила пред телевизионния водещ Сара Фъргюсън.

Три месеца по-късно лейди Ди умира, а разривът между двете не е бил преодолян.

“Даяна щеше да ми прости, сигурна съм, но тя нямаше този шанс и сега много ми липсва“, изповядала се Фърги пред журналиста по-късно.

Всеизвестен беше фактът, че лейди Ди и Фърги бяха много близки и самата принцеса намираше утеха от проблемите си с Чарлз именно при етърва си.

Самата Фъргюсън беше скандална на младини с отказа си да се подчинява на правилата в двореца. Пред Морган тя споделя, че кралските особи, които са се отнасяли най-добре с нея, са били покойната кралица Елизабет, тогавашният принц и сегашен крал Чарлз, както и самата Камила.