0

Б ратът на принцеса Даяна Ърл Чарлз Спенсър разкри, че е платил на проститутка £15, за да загуби девствеността си, докато бил на семейна ваканция в Италия на 12-годишна възраст.

Самият той признава това в мемоарите си  „Много частното училище“, които ще бъдат пуснати на 14 март в Обединеното кралство.

Ърл Спенсър разказва още, че бил сексуално малтретиран, когато бил на 11 години от млада помощник-матрона в подготвителното училище, през 70-те години.

В американска версия на книгата, с която The Sun се сдоби, Ърл Спенсър пише: „Контролът на тази жена върху хипнотизираните момчета беше пълен, тъй като бяхме гладни за женска топлина и отчаяно се нуждаехме от нейната обич.“

Описвайки я като „майстор на емоционалната манипулация“, той добавя: „Ефектът от това, което ми направи, беше дълбок и незабавен, събуждайки в мен основни желания, които нямаха място в толкова млад човек.“

Ърл Спенсър също твърди, че насилието често е включвало френски целувки и докосвания.

Но по време на почивка в Италия с майка си и втория си баща той използвал джобните си пари, за да плати на проститутка £15, за да му помогне да загуби девствеността си.

Спенсър, който открил секс работничката на ъгъл на улица, пише, че след това се почувствал „кух и студен“ и не е могъл да спи с друга жена, докато не навършил 17 години.

Братът на Даяна описва времето си в училище като период на „случайна жестокост, сексуално насилие и други извращения“.

По думите му бавачката им ги удряла по главите, когато не слушали, тъй като според нея това „внася страх и болка в нашия разглезен живот“.

Ърл Спенсър е по-малкият брат на Даяна, принцесата на Уелс, и следователно чичо на принц Уилям и принц Хари.