0

И спанската кралица Летисия отново показа стил и класа, облечена в елегантна рокля в кралско синьо на посещение в Германия заедно със своя съпруг крал Фелипе VI.

49-годишната кралска особа бе заснета заедно със съпругата на германския президент Франк-Валтер Щайнмайер – Елке Бюденбендер, която също бе избрала тоалет в син цвят за официалната изява. Двете дами проведоха сърдечен разговор в двореца Белвю в Берлин.

.

 .
БГНЕС

Кралица Литисия изглеждаше шик в синя миди рокля, която се отличаваше с изящна кройка с разкроена пола и бухнали ръкави с орнаменти на раменете и заключено деколте. Визията на кралицата се допълваше от чанта и обувки в същия цвят. Дългите й тъмнокафяви коси бяха прибрани в ниска конска опашка, а на ушите й блестяха обеци с диаманти.

БГНЕС

Кралското семейство е за първи път на официално посещение в Берлин от декември 2014 година. Настоящата визита на Крал Фелипе VI и кралица Литисия ще продължи три дни, през които ще се срещнат с високопоставени лица в Германия и ще присъстват на редица събития.

Тази сутрин високите гости бяха посрещната с военни почести в двореца Белвю. Довечера федералният президент Франк-Валтер Щайнмайер и Елке Бюденбендер ще бъдат домакини на държавен прием в чест на испанския крал и кралица.