0

Н емската актриса с корейски корени Аделин Рудолф, известна с ролята си в първия лайв екшън сериал на „Нетфликс“ - „Заразно зло“ по едноименната поредица, пристига у нас за снимките на новия „Хелбой“.

Работата на терен ще започне съвсем скоро, научи „Телеграф“, а на родна земя заедно с красавицата ще пристигне и колегата й Джак Кеси, който вече е снимал в студията на „Ню Бояна“ във филма „Аванпостът“, където изигра врага на Орландо Блум и Скот Истууд. 

Героиня 

Героинята на Рудолф в следващата лента от поредицата по прочутия комикс, наречена „Кривият човек“, носи името Боби Джу Сонг, но засега няма подробности точно в каква сюжетна линия ще бъде въвлечена тя. В новия „Хелбой“ участие ще запише и актьорът Джеферсън Уайт, който ще се превъплъти в ролята на Том Ферел. Джак Кеси пък ще бъде в образа на Хелбой, става ясно от информация, публикувана в най-голямата филмова база данни IMDB. „Джак Кеси е динамичен актьор, който има способността да се превъплъщава в ролите си. Неговият талант и ръст са идеални за този по-млад Хелбой. Бях много впечатлен от него, докато работихме заедно върху The Outpost”, казва съпрезидентът на „Милениум“ Джонатан Юнгер.

Екип 

Режисьор на новия „Хелбой“ ще е Брайън Тейлър, чийто най-популярен филм до момента е „Огън в кръвта“ с Джейсън Стейтъм. Сценаристи са създателят на комикса Майк Миньола и Крис Голдън. Сюжетът се фокусира върху по-ранните дни на героя и се развива, когато Хелбой и агент новобранец от Бюро за паранормални изследвания и отбрана са блокирани в селските райони на Апалачите през 50-те години. Там те откриват малка общност, преследвана от вещици, водена от местен дявол с тревожна връзка с миналото му. Продуценти са Майк Ричардсън от Dark Horse Entertainment и Джефри Грийнщайн от „Милениум“, Джонатан Юнгер, Лес Уелдън, Роб Ван Норден и Ярив Лърнър.