1

А мериканската риалити звезда Ким Кардашян и комикът Пит Дейвидсън се разделиха след девет месеца връзка, съобщиха американски медии. Двойката прекъсна интимните си отношения тази седмица, тъй като натоварените им графици „направиха наистина трудно поддържането на връзка“, твърди развлекателната медия E! News

Дейвидсън прекара част от лятото в Австралия, работейки по нов филм, твърди развлекателното електронно издание E! News.

Близък на двойката разкри, че любовниците се разделили с добро, решавайки да останат приятели. Те много се обичат и уважават, но от разстояние и с натоварения си график им беше трудно да поддържат връзка. Напоследък Дейвидсън прекарва много време в Австралия за снимките на филма, докато Ким се грижи за децата и управлява бизнеса си в Лос Анджелис.

Друг източник отбеляза, че разликата във възрастта е изиграла роля в раздялата - припомняме, че Ким е с 13 години по-голяма от Пит. Пит е на 28, а Ким на 41 – те са в много различни етапи от живота си. 

Според изданието Кание Уест не е повлиял на решението, взето от двойката, той и Ким продължават да уреждат въпроси, свързани с развода и отглеждането на децата.

Кардашян, която има 328 милиона последователи в Instagram и 73 милиона в Twitter, започна да се среща със звездата от Saturday Night Live Дейвидсън, след като двамата участваха в скеч заедно в шоуто през 2021 г., споделяйки целувка. За романа на Ким Кардашиян и Пит Дейвидсън стана известно през октомври миналата година. Влюбените прекарваха много време заедно и често попадаха в обективите на папараците, но официално започнаха да се появяват като двойка едва след няколко месеца връзка. Запознати казаха, че комикът много подкрепял телевизионната звезда, която се притеснявала от развода с Кание Уест и публичните му лудории.