0

П опфолк певицата Лидия и рапърът Атанас Колев отново се събраха. Това стана ясно от участието им заедно в нощен клуб в Пловдив. Припомняме, че от известно време двамата бяха разделени.

Сърце

„Днес в Пловдив“, написа Наско и сложи емотикон на сърце над плакатната снимка с него и Лидия. Там звездната двойка ще изпее любимите хитове на почитателите си, които тръпнат в очакване да ги видят отново заедно. От известно време се спекулираха най-различни причини за раздялата им, но двамата така и не разкриха каква беше истината за разлъката. Хубавата новина е, че всичко е останало в миналото и те отново са заедно. Екип на „Телеграф“ се опита да се свърже и с двамата за коментар, но не получи обратна връзка до редакционното приключване на броя.

Заподозрени

Преди няколко дни Лидия показа новото си хоби, като публикува редица от кадри в социалните мрежи със сърф. Красавицата се наслади на морето в приятна мъжка компания. Още тогава голяма част от почитателите й заподозряха, че това е половинката й Наско Колев. На снимките ясно се виждаше новата прическа на рапъра, който е с руси кичури.