0

Х итмейкърът Кристиян Талев – Криско разкри тайната за успех в най-новия епизод на The Voice Cast. На прага на 36-ата си годишнина той сподели за какво е благодарен, какво би казал на по-младата си версия и какво е виждането му за живота и музиката сега.

Криско разказа за началото на кариерата си, за моментите на осъзнаване и за всички суперлативи, които му е донесла славата. За себе си каза, че не е злопаметен и бързо изолира лошото от живота си, не обича да драматизира, а се фокусира върху положителните аспекти на всяка ситуация. Любопитно е защо и как през всички тези години той не се е самозабравил и не е навирил нос, което е присъщо за почти всяка новоизгряваща звезда, а въпреки огромните си постижения и успехи стои здраво стъпил на земята, отговорът на този и много други въпроси можете да чуете в епизода.

Криско говори открито и за двете ери в творчеството си, които почитателите му именуваха „Старият Криско“ и „Новият Криско“. Вдъхновен от това през 2025г. той ще направи първият си концерт с огромен мащаб. Разкри, че подготвя грандиозно шоу невиждано досега, като ще се развихри на цели две сцени, една, от които на Kanye West. Мега събитието е на 1 март догодина в „Арена София“, бившата „Арена Армеец“.

Билетите вече са в продажба тук:

 Articket: http://artkt.eu/sk-sofia

 Eventim: https://www.eventim.bg/.../stariyat-krisko-v.../event.html

 Kupibilet.bg: https://www.kupibileti.bg/bg/about-event/470

Криско говори открито и за продуцентството, което сравни с родителството. От няколко години Кристиян Талев определено може да си позволи да прави този паралел, тъй като е горд татко на две деца.

Какво сподели за бащинството, възпитанието и възгледите му за отглеждането на поколение, разберете от видеото. Още интересни и вънуващи истории както и музикално предизвикателство ще намерите в епизод 24 на The Voice Cast. Подкастът е достъпен в сайта thevoice.bg, в NOVA PLAY, както и в профила ни във Vbox7, YouTube.