0

Ш ефът на съюза на артистите Христо Мутафчиев се оказа и изключително добър кулинар. Той приготви вкусни миди с бяло вино заедно с бившия кмет на Каварна и заклет рокаджия - Цонко Цонев, в Тутракан.

За кулинарните си заложби той разкри със снимка в личния си профил в Инстаграм, където двамата с Цонко са над тенджерата с миди. Под кадъра пък написа: „Миди по Каварненски! Само с бяло Тутраканско вино. Помощник готвач Цонко Цонев“. Репортер на „Телеграф“ се свърза с Мутафчиев и се оказа, че това не е била единствената му кулинарна забежка през последните дни. „Да, готвих с Цонко миди, а с кмета на Тутракан д-р Димитър Стефанов пък приготвихме рибена супа от тутракански сом. Прекарах няколко страхотни дни на фестивала там“, разкри специално за нашето издание актьорът.

Освен на вкусни ястия Мутафчиев се насладил в Тутракан и на богата музикална програма. „Разкошен концерт. „Фондацията“ празнува „Щурците“ на 55. Жестоко беше на Б.Т.Р., които забиха заедно с гост вокалиста Джони Джоели“, сподели още шефът на съюза на артистите. Преди седмица Мутафчиев бе и част от Арт поток фестивала в Царево и Лозенец, където взе участие с моноспектакъла си „Плач на ангел“. Сега актьорът ще се отдаде на кратка и заслужена почивка. „Точно ме хващате да влизам в стаята си в Черноморец на почивка. До средата на август ще съм във ваканция“, завърши разговора актьорът.