0

П релюбопитни подробности от интимния живот на сръбската фолклегенда Ера Ойданич излязоха наяве.

Стана ясно, че 75-годишният певец е имал връзка с 40-годишна жена от Рипня в продължение на няколко месеца. Любовта им пламва от пръв поглед и те започват връзка веднага след запознанството си.

„Това момиче винаги е било привлечено от по-възрастни мъже, а Ера беше напълно неин тип. Отначало те се опознаха и романтиката между тях започна. Всичко между тях беше изпълнено със страст и въпреки че певецът е с четири десетилетия по-възрастен от нея, това не му попречи да я следва във всичко. Тя се похвалила пред приятелки, че Ера е "екстра" в леглото и че независимо от възрастта си е отличен любовник. Тя не веднъж ни е казвала, че в секса е бърз като заек. Продължи няколко месеца, но доколкото знам, те останаха в добри отношения дори след раздялата”, разказа близък до двойката.

Певецът не е коментирал ситуацията, а телефонът му е изключен. По-рано Ера Ойданич сподели на няколко пъти, че има връзки с 50 години по-млади жени.

„Най-младите жени, с които съм бил, са над 18 години. Досега не съм имал проблем с потентността, буквално се избих в леглото. Никога не съм използвал "Виагра" и помощни средства... Няма по-добра "Виагра" от Валевска и Ужичка сливова ракия. Подписвам, че съм по-потентен от мъжете наполовина на моите години и това могат да го потвърдят всички жени, които са ме пробвали в леглото, а те са много”, похвали се тогава изпълнителят в стил родния Митьо Пищова.

Преди време 75-годишният Ера призна, че е правил секс и с мъже, което хвърли в още по-голям шок публиката.

“Така вкусих секса с мъжете. Опитах, но бях активната страна. Важно е да си стрелец в такава връзка. Да ядеш, а не да те изядат. Сексът с мъже е екстра, но с жена е още по-добре. Нищо не може да замени жената”, коментира Ойданич.

С признанията си певецът си спечели у нас прозвището сръбският Митьо Пищова. Досущ като него само преди броени дни култовият великотърновец отново ни заля с хвалби за сексуалните си способности и в свой стил скандализира с поредната си изцепка: "И на 60 още ги цепя като дърва за огрев!".