0

Н ова звездна двойка в хайлайф средите в Турция! Красавицата Съла Тюрколу и палавия плейбой Алп Навруз обявиха, че са заедно.

Известният флиртаджия Алп Навруз, който бе зарязан от своята колежка Айча Айшин Туран през октомври заради романтичните си похождения, сега намери любовта в лицето на звездата от хитовия сериал „Наследство“ Съла Тюрколу.

Любов, пари и отмъщение: Драматичният сериал "Наследство" тръгва по NOVA

Двамата влюбени актьори разкриха, че имат връзка от около месец. Съла и Алп бяха засечени заедно от папарици в квартал Куручешме в Истанбул. Пред репортерите двойката призна, че живее скромно, далече от любопитни очи.

Наскоро Съла се забърка в чутовен скандал, след като турския Висш съвет за радио и телевизия (RTÜK) взе безпрецедентно решение да спре излъчването на сагата „Боровинков сироп“ с нейно участие.

Поредицата предизвика бурни реакции в южната ни съседка заради сцени с насили над жени. Тълпи от недоволни зрители щурмуваха сградата на телевизионния канал Show TV с настояване за прекратяване на снимките на сериал, тъй като уронвал престижа на религиозните семейства в страната.