0

К огато децата са малки, обикновено нямат цялостно възприятие за това, което се случва около тях, особено около родителите им. Наричат ги „мама” и „татко” и мислят, че това са техните имена. В този период малчуганите често нямат и ясна представа какво точно работят родителите им. Това се случва и с децата на известните личности, които, когато разберат колко известни са родителите им, остават силно изненадани, пише Bright Side.

Вivte как децата на някои знаменитости са реагирали, когато са разбрали колко популярни са техните родители.

Рики Мартин

Рики Мартин споделя, че когато синовете му близнаци Валентино и Матео пътували с него на концерти, той ги държaл зад кулисите. Когато пораснали достатъчно и изгледали едно от предаванията на баща си, те останали изненадани. „Един ден им казах да отидат пред сцената. След като видяха светлините и цялото шоу, те се приближиха до мен и казаха: „Татко, ти си Рики Мартин!“. Аз отговорих: „Не съм Рики Мартин, а съм вашият баща!”, а те отвърнаха: „Не, не, ти си Рики Мартин“. И всичко се промени...

Дакс Шепърд

В Късното шоу със Стивън Колбърт комикът Дакс Шепърд сподели какво се е случило, когато дъщерите му са разбрали, че той и съпругата му Кристен Бел са известни. Едно от момичетата го е попитало дали хората слушат подкаста му заради него или заради ко-водещата. Дакс обяснил, че са започнали да го слушат заради него. Дъщеря му го попитала: „Но защо?“ и той казал: „Защото татко е известен!“. Дъщеря му е била напълно шокирана и попитала: „Мама знае ли?“, а Шепърд отвърнал: „Разбира се, любов моя, майка ти е по-известна и от мен!“.

Кая Гербер

През 2017 г. дъщерята на супермодела Синди Крофорд Кая Гербер сподели пред списание Teen Vogue как за първи път е научила за славата на майка си. „Мисля, че беше на осмия ми рожден ден в Дисниленд, когато започнах да разбирам какво се случва. Исках да се снимам с принцесите, а всички искаха да се снимат с мама“, каза Гербер. 

Бруклин Бекъм

През 2017 г. синът на Виктория и Дейвид Бекъм, фотографът Бруклин Бекъм, разказа пред списание Wonderland как е открил на 13 години, че баща му е спортна знаменитост. „Отидох на футболен мач и хората крещяха името на баща ми. Моята реакция беше:„ Какво?! О Боже, аз не го виждам така”.

Синът на Гуинет Полтроу

През 2013 г. Гуинет Полтроу сподели в интервю как е реагирал синът й Моисей, когато е разбрал за нейната слава. Те отивали да гледат Джъстин Бийбър и тогава момчето осъзнало, че звезда като певеца познава майка му, защото се е снимала в „Железния човек”. Едва тогава Моисей стигнал до заключението: „А, ти наистина си във филма!“.

Синовете на Памела Андерсън

Памела Андерсън разкри как синовете й Брандън и Дилън са реагирали, след когато разбрали за нейната слава. „Те се приближиха до мен и ми казаха: „Мамо, ти наистина ли си Памела Андерсън!”. Аз казах: „Да”.

Лука Комри

Хилари Дъф пък споделя, че синът й Лука Комри постепенно е разбрал за нейния звезден статус. Първоначално малкото момче видяло майка си на кориците на списания и предположило, че това е просто нещо, което майките правят. Това е било разбирането му, докато един съученик не му разкрил името на майка му (или поне така вярва Хилари). Тя уточнила, че Лука в началото дори не знаел името й, той просто я наречал „мама“, докато един ден синът й й казал: „Знам името ти, Хилари Дъф“.

Джак Куейд

Синът на Мег Райън и Денис Куейд - Джак Куейд, разказа за това какво е да растеш с известни родители.

„Напълно осъзнавам, че начинът, по който израснах, не беше нормален, но в същото време, въпреки това, което родителите ми направиха, те все още са мама и татко. Не е като да стоя с някакви герои на вечеря, баща ми никога не е бил Джери Лий Луис на моето дипломиране и нищо не се е случвало по този начин. От моя гледна точка, ако другите деца, с които съм израснал, са имали известни родители като актьори, тогава те биха си помислили - ’That’s the way of the world!”.

Джорджия Мей Джагър

Джорджия Мей Джагър, най-малката дъщеря на Мик Джагър и Джери Хол, беше попитана в интервю дали тя е била наясно като дете, че работата на родителите й не е обикновена работа. „Не съвсем. Когато бях на турне с баща си, знаех, че е музикант, но те си бяха моите родители. Все още мисля за майка си като за някакъв клоун, готин, но все пак клоун”, каза тя.

Алекса Рей

Когато е била малка, дъщерята на Кристи Бринкли и Били Джоел - Алекса Рей, не e знаела, че родителите й са две международни звезди. Докато са я отглеждали в Лонг Айлънд, те са се опитвали да скрият от нея колко са известни, така че тя не е имала представа. Кристи коментира, че когато всички им махат, Алекса просто е смятала, че са популярни в квартала.

Майкъл Джоузеф Джексън

В интервю за „Добро утро, Америка”, синът на Майкъл Джексън - Майкъл Джоузеф Джексън каза, че на него или на неговите братя и сестри не му е хрумвало, че баща им е поп звезда. „Мисля, че първият път, когато го осъзнахме, беше когато видяхме видеоклипове с негово изпълнение. Тогава си помислих: „Добре, нормално е да виждам жени, които припадат на концерти“. Но това, което ме изненада най-много, беше когато видях мъже с големи мускули да припадат, затова си помислих: „Има нещо друго, което се случва тук“, разказа той.

Лука Доти

Лука Доти, най-малкият син на Одри Хепбърн, коментира в интервю за People, че не е знаел, че майка му е световноизвестна филмова звезда. „Тя беше просто селско момиче”, каза той. Когато репортерите са питали Лука за Одри Хепбърн, той е казвал: „Не знам за кого говорите, сигурно грешите. Името на майка ми е Доти“. „Не знаех, че е Одри Хепбърн, докато не бях на 6 години“, добави Лука.

Децата на Джулиан Мур

Джулиан Мур сподели, че децата й Калеб и Лив никога не са смятали, че майка им е толкова известна. Преди няколко години, когато спечелих награда, те бяха в един от филмовите клубове. Бяха гледали един или два мои филма, но не знаеха за всички - затова дойдоха при мен, изумени. Първо бяха шокирани, че съм направила толкова много филми, а след това, защото съм правила скандални сцени“, добави Мур.

Дъщерите на Емили Блънт

Емили Блънт сподели, че тя и съпругът й Джон Красински никога не са използвали думата „известен“ в дома си, така че дъщерите им да не обръщат внимание на славата. Един ден най-голямата им дъщеря, Хейзъл, отишла при майка си и попитала: „Известна ли си?“. Емили предположи, че някой в училище й е казал, и я е попитал, но момичето не е проявило интерес и не е казало повече. „Това, което не искам за дъщерите ми е да се чувстват важни или специални, или да се чувстват различни от другите деца. Ако могат да игнорират славата възможно най-дълго, това би ме направило щастлива“, добави Блънт.

Румър Уилис

Румър Уилис е най-голямата дъщеря на актьорите Брус Уилис и Деми Мур. Тя сподели, че не е разбирала колко известни са нейните родители. „Отидохме в Дисниленд и хората се приближаваха и се опитваха да ги снимат, а аз не разбрах защо“, каза Румър.