0

Н ай-голямата музикална звезда на Балканите Цеца Величкович ще отмаря в тузарската си вила, която се намира точно до морския бряг в Кипър. Заедно с нея ще са дъщеря й Анастасия, синът й Велко и семейството му.

Певицата притежава имот, разпростиращ се на 400 квадратни метра. В двора й има огромен плувен басейн, на който се наслаждават членове на семейството й и техните приятели.

На последния етаж на вилата ще има малък басейн, две джакузита и стая за масаж, уточняват медии в Кипър.

Скрийшот Youtube

„Исках нещо екзотично, красиво и да е точно на брега. Моят приятел Фотос ми донесе снимки на тази моя вила и разбрах, че това е тя. Веднага теглих кредит. Да, купих къщата с кредит, който по принцип изплащам ежемесечно”, поясни преди време пред сръбски медии юголегендата.

Изпълнителката много харесва островната държава. Посещава я от години и създаде приятелства там, а децата й учиха в страната.

„Имам съседи иранци, кипърци и руснаци, с които съм в страхотни отношения. Това са завършени хора, за които славата ми в Сърбия не означава нищо. В Агия Напа е красиво лято и обичам да ходя там, когато в Сърбия стане студено. Спокойствието, което имам във втората си къща, е ценно за мен”, разказвала е неведнъж Цеца.

Медии твърдят, че луксозните вили в района струват около 2 милиона евро.

Скрийншот Youtube

Скрийшот Youtube

Скрийшот Youtube

Скрийшот Youtube