0

М илена Шаркова, вдовицата на убития при специализирана акция в Лясковец командос Емил Шарков, живее в луксозен палат на 5 етажа със собствена винарна. Красивата си къща брюнетката за пръв път показа в кулинарното шоу „Черешката на тортата“ по NOVA.

Лукс

В луксозното жилище тя живее с дъщеря си Теа от брака си с покойния Емил и с новата си половинка Лъчезар Петров - основател на сочената за най-голяма компания за почистване в България. Инициалите на двамата дори са гравирани със златни букви на една от витрините в къщата. Освен с лукс Шаркова впечатли шеф Манчев и гостите си с богато меню, което включваше салата, редена на шайби от домати, домашен каймак и гриловани тиквички, домашно приготвена погача със сирене и ядки, както и няколко вида разядки, а предястието беше паниран карфиол. Основното, заложено в концепцията на домакинята, бяха патешки бутчета, а десертът - брауни с кайсии и сушени сливи, напоени с отлежал ром.

Кухня

В кухнята на Милена й помогна дъщеря й Теа, която вече е дипломирана актриса. Шаркова обаче призна, че двете с наследницата й са доста различни като характер. "Много съм пунктуална и обичам да влизам в детайли. С Теа сме много различни, защото тя е артистична", разказа Милена. Тя сподели и за дейността на нейната фондация, създадена в памет на деца на починали при изпълнение на служебния си дълг служители на реда. “Това е най-смисленото нещо, което съм правила“, категорична е Милена.