0

Л егендата на балканската музика Цеца Величкович пръсна цяло състояние за раждането на втория си внук. Близки до звездата твърдят, че тя е платила 616 000 динара, за да може бебето да се роди в елитна частна клиника.  Изборът на болницата е направен именно от певицата. Тя е категорична, че когато става дума за снаха й всичко трябва да е идеално. 

Малкият Кръстан пое първите си глътки въздух в ръцете на проф. Александър Любич, специалист по гинекология и акушерство в болница Biocell и проф. Миленко Пророчич.

След раждането фамилията вдигна луд купон в чест на малкия Кръстан. За доброто настроение на гостите се грижиха младата надежда на сръбската музика Александра Бурсач и певецът Йоца Стефанович. Гордият татко Велко изпадна в истинска еуфория. Наложи се да сменя няколко ризи, които бяха скъсани. Пееше с цяло гърло от щастие. 

А гордата баба обяви, че сега иска внучка. 

„Имам специален подарък за снаха ми, тя не знае, искам да е изненада. Кръстан ще получи безусловна любов. Бих искала Велко и Богдана да имат и момиче“, каза тя  и допълни, че сестрана на Велко Анастасия съжалява, че не е успяла да дойде на тържеството. А причината за липсата й е, че чака документи не може да напуска Испания.