0

Ж ерар Пике е имал физическа схватка с Тонино Мебарак, брата на бившата му половинка Шакира, разкри журналистката Вероника Бастос пред „Телемундо“. Бащата на синовете на певицата е в Маями, където тя се премести след горчивата раздяла с бившия капитан на Барса.

Там, освен сладки разходки с децата си, Жерар е имал и разгорещен сблъсък с колумбийката и семейството й.

Много латиноамерикански медии повториха изявленията на Вероника Бастос за предполагаем сблъсък между Пике и Тонино Мебарак, брат на Шакира.

Журналистката увери в програмата La mesa caliente на „Телемундо“, че Тонино е налетял на Жерар, след като той  се е скарал със сестра му: „Новината този уикенд е, че се предполага, че Шакира е имала тежък спор с бившия, разправията е ескалирала толкова бурно, че очевидно, Тонино, братът на певицата, е трябвало да връхлети върху  Пике, за да защити сестра си“, описа тя.

Бастос дори увери, че е трябвало да се намесят няколко агенти, за да прекратят кавгата, но няма официален документ, който да доказва такъв инцидент, въпреки факта, че екипът й се е опитал да го намери. 

„Според слуховете се е наложило полицията да се намеси, за да спре този скандал, но трябва да уточним, че няма полицейски доклад, няма официален публичен доклад за този инцидент“, призна Вероника. И двете страни също пазят мълчание по тези спекулации към момента.

Първото посещение на Жерар Пике в Маями след преместването на Шакира и децата й предизвика огромни очаквания и много камери се опитаха да проследят стъпките на бившия футболист във Флорида през последните дни. 

Каталунецът отседна в луксозен хотел и се наслаждаваше на басейна с малките, ходеше по ресторанти, за да яде пица в стил Неапол, мъжете от семейството се забавляваха и много се смяха.