0

В петък приключи поредната оспорвана битка в „Игри на волята: България“, а резултатът е ясен. Със сълзи в очите Димитър Лефтеров се раздели с предаването.

„Женската коалиция избираха винаги мъже. Имаше някакво пренасочване на вина от страна на Джаферович към мен, свързано с отпадането на Мирела. Някак си се измиха приятелски ръцете с това, че тя взе решение да я изпрати на битка. След това аз бях упрекван – защо не съм я защитил. Това са абсолютно безпочвени упреци и аз не ги приемам. Смятам, че никой на никого не е длъжен“. Това каза в интервю пред NOVA Лефтеров, след отпадането си от Игрите.

След като още в началото на формата стана ясно, че Мирела и Димитър, които влязоха в отбора на Безстрашните, са били двойка в миналото, се очакваше, че ще има напрежение помежду им. Танцьорката обаче успя да изненада бившата си изгора, като започна флирт с друг представител на племето им - Валери, синът на известната шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева. 

Музикантът обаче не остава с лоши чувства нито към Мирела, нито към Валери. Лефтеров разкри, че повече не вижда общ път с танцьорката. „Не, разочарован съм от това, че пред мен се казваше: „Заклевам се, че няма нищо да се види от хората“. Много сме далеч като индивидуалност, като възпитание и като цели. Вярвам, че и тя е добър човек и се стреми към най-хубавото за себе си. Тя има нужда да вземе своето и й пожелавам най-доброто. Но то е много различно от това, което виждам за себе си занапред“, допълни той.

Музикантът сподели още, че първият човек, който му се обадил след Игрите е бил именно Валери. „Звънна ми, за да ми обясни всичко. И за да ми се извини заради ситуацията, в която сме изпаднали и тримата. И наистина, когато казва, че за него съм ценен приятел и би искал да има човек като мен в живота си, той го има предвид“. Мирела също го била потърсила, но за да иска услуга от него.