0

М узикантите от „Легендите“ са без жени на морето, видя „Телеграф“ на концерта им в Бургас.

Единствено пианистът на ФСБ Константин Цеков бе придружен от съпругата си – поетесата Живка Шопова. Зад кулисите тя разказа на всеослушание, че за първи път присъства на концерт от турнето на „Легендите“ (в случая №5) и надълго и нашироко похвали мъжа си как гледа тримата им внуци на 16 и 11 и 3 г. Данчо Караджов от „Сигнал“ бе пристигнал от къщата си в Равда, а Станислав Сланев-Стенли дойде направо от караваната си в Каварна, и двамата без половинките си Мариана и Людмила.

Митко Кърнев пък в момента не е обвързан и пристигна в летния театър в Бургас от София в компанията на колегите си от Д2 Александър Обретенов и Васил Вутев.

Премиера

Най-новата песен - „Легенда за любовта“, на титаните на българския рок „Легендите“ бе представена на концерта на групата на сцената на Летния театър в Морската градина в Бургас тази неделя, 16 юли, в изпълнение на Йордан Караджов, Стенли, Константин Цеков и Димитър Кърнев. След изпълнението публиката стана на крака, за да аплодира новата песен. „Легендите“ пък изразиха надежда, че и това тяхно творение ще бъде желано и търсено още много години, както всички песни, създадени преди повече от 40 години.

Летният театър събра фенове на „Легендите“ от цяла България, като част от публиката пристигна специално за да слуша вечните хитове от София, Благоевград и други.

Пламъци

Изгряващата звезда Русита изпълни няколко нейни авторски песни за подгряване на публиката, които бяха бурно аплодирани от гостите на концерта. Младата дама остана до края, за да се наслади на любимите си изпълнители, от които вероятно черпи и вдъхновение за нови изпълнения. Буквално публиката беше подгрята и от специална инсталация, от която бълваха огнени пламъци в ритъма на някои от най-харесваните и взривяващи хитове на „Легендите“.

За начало рок легендите стартираха концерта с изпълнение на песента „Богатство“ на „Тангра“, а след това вдигнаха всички на крака с още много обичани песни на ФСБ, Д2 и „Сигнал“. Най-възпламеняващи за публиката бяха „Ледено момиче“, „Обсебен“, „Другият“ и още много други.

На финала на изпълнението си българските изпълнители си направиха снимка с публиката, която ги аплодира за хубавите емоции от музиката. Следващите концерти от турнето на „Легендите“ са в Русе – 18 септември, и Шумен – 20 септември.