0

С нуп Дог и Доктор Дре са отново в студиото и правят музика. Това съобщи самият Снуп Дог, който изглежда развълнуван от това, което замислят.

Рапърът и актьор разговаря с ЕТ на червения килим по време на премиерата на новия си филм "Дневна смяна" в Лос Анджелис. 

"Готвим нещо", каза Снуп и добави: "Не искам да казвам повече, но отново сме заедно".

"Изминаха 30 години откакто работихме заедно върху парче, но сега го правим", каза с усмивка рапърът. 

Той работи по много проекти, като наскоро излезе песента му с BTS и Бени Бланко "Bad Decisions"

„Хей, просто се опитвам да остана активен“, каза Snoop за колаборацията.

„Младежите протегнаха ръка, звъннаха ми... Аз съм изцяло за музиката. Едно нещо трябва да се знае за мен, а то че не обичам да бъда затварян. Харесва ми да съм част от всеки музикален жанр, така че когато има протегната ръка и обаждане, обикновено казвам "да", сподели Снуп Дог.

Той също участва във филма "Дневна смяна", заедно с Джейми Фокс.

Във филма Фокс играе баща с лош късмет, който изкарва прехраната си, преследвайки и убивайки кръвосмучещи вампири, които живеят сред нас.

Снуп играе ролята на другия унищожител на вампири Големия Джон Елиът.

„Ние сме приятели от дълго време“, каза Снуп за Фокс.

„За нас, да сме в тази част от кариерата си, да работим заедно и все още да се наслаждаваме на компанията на другия, това е всичко“, добави рапърът.

Двамата също така споделиха специален момент на килима, пред камерите на ET, когато Snoop подари на Foxx много специален малък подарък - една от редките и емблематични вериги Death Row Records от розово злато.

„Ще ви кажа защо това е толкова важно“, сподели с емоция и благодарност Фокс с ET, обяснявайки, че е „наблюдавал този човек като млад артист“ и е видял през какво е преминал и как е изградил кариерата си в нещо невероятно.