0

Л ейди Гага най-накрая заговори за смъртта на своя дългогодишен приятел и сътрудник Тони Бенет в трогателна публикация, споделена в Instagram късно вечерта в неделя.

37-годишната певица и текстописец публикува сладка снимка на себе си и легендарния певец, който почина на 21 юли на 96 години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

„Приятелят ми ще ми липсва завинаги“, започва тя своя дълъг и емоционален надпис. „Ще ми липсва да пея с него, да записвам с него, да говоря с него, да сме заедно на сцената.“

Лейди пише, че връзката им е била много истинска, а не просто едно взаимодействие, което да подпомага кариерата им.

По-надолу актрисата, която накара Бенет да скицира една от татуировките й, изясни, че връзката им е „много истинска“, а не просто транзакционно взаимодействие, за да подпомогне славата им.

 Въпреки това тя помогна на Тони да попадне в последния топ 10 хит с техния албум за дуети Love For Sale от 2021 г., който отбеляза последното му издаване, докато беше жив.

След това Гага написа: „С Тони трябваше да живея живота си и между нас имаше магическа сила. Ние се пренесохме в друга епоха, модернизирахме музиката заедно и й дадохме нов живот като пеещ дует“.

Тя подчерта, че връзката им е „истинска“ и добави, че „това не е акт“. Връзката ни беше много истинска. Разбира се, той ме научи на музика, на живота в шоубизнеса, но също така ми показа как да поддържам духа си висок и главата си изправена.

„Право напред“, казваше той. Тони беше оптимист, вярваше в качествената работа и качествения живот. Освен това в него имаше благодарност... Тони винаги беше благодарен.

След това певицата изброи няколко исторически момента, в които Бенет е участвал през живота си. „Той служи във Втората световна война, марширува с Мартин Лутър Кинг младши и пее джаз с най-великите певци и музиканти в света.“

Певицата на Poker Face емоционално изрази, че е „скърбяла за загубата на Тони“, но добави, че двамата „са имали възможност да се сбогуват истински“.

Въпреки разликата от „5 десетилетия“ между двете звезди, „той беше мой приятел. Моят истински приятел“ и обясни, че разликата във възрастта им никога не е била пречка. „Загубата на Тони беше болезнена.

Загубата на паметта е толкова тежък момент в живота на един човек“, написа актрисата от House Of Gucci, добавяйки: „Всичко, което исках, беше Тони да си спомни колко много го обичах и колко бях благодарна, че го имам в живота си .”

„Но докато той чезнеше бавно, дълбоко в себе си знаех, че той споделя с мен най-уязвимия момент в живота си – желаеше да пее с мен, когато животът му се променяше толкова дълбоко.“

„Ако можех да кажа нещо на света за това, бих казала - не пренебрегвайте възрастните си приятели, не ги изоставяйте, когато нещата се променят“, добави тя трогателно към края на разтърсващата си изповед.

„Не трепвайте, когато се чувствате тъжни, просто продължавайте направо, тъгата е част от това. Грижете се за възрастните и обещавам, че ще научите нещо специално. Може би дори магическо“, допълва актрисата и певица.