0

Л егендата на сръбската музика Лепа Брена пусна своята модна линия дамски чорапи. Представянето на продукта се състоя в понеделник. В бизнеса  тя е наляла 300 000 евро.

Пред гостите певицата съобщи, че идеята е нейна и така сбъдва голямото си желание от 1987 година.

„Чорапите, както знаете, са частта от модната колекция, която най-много се къса. Когато аз се родих, се родиха и чорапите. Това голямо мое желание успя да се сбъдне, когато започна пандемията от коронавирус. Мога да нарека Боба не само човек, който изпълнява желанията ми, но той реализира нещо, което за мен беше невъзможна мисия. Благодарение на него, неговата упоритост, както и желанието на Филип да се включи в целия ни проект, с нашите идеи за реализация създадохме чорапи „Lady B“, които ще могат да носят всички дами, независимо от теглото и възрастта“, коментира тя.

Изпълнителката на „Ti si moj greh” поясни, че иска да спре лошите коментари и да повдигне самочувствието на жените в Сърбия.

„У нас има голяма масова атака срещу жените, които имат целулит, те са по-възрастни, след 50 години вече те наричат ​​с пейоративни имена. Исках да сложа край на тези потисничества и да създам чорапи, където можете да носите мини поли. В който краката ви ще изглеждат перфектно, без целулит, белези и вени ще бъдат прикрити и краката ви няма да ви болят след дълго стоене.

Знаете, че пея и танцувам на високи токчета от 40 години и това е тежка работа. Вече една година нося моите специални чорапи. В тях можете да се чувствате удобно и свободно. Това са чорапи, които имат специална хиалуронова киселина, вплетена в нишките, както и наночастици златен прах, което дава допълнителна възможност за комфорт”, каза певицата.

“Мисля, че направихме нещо специфично, нещо уникално и смятам, че ще имате възможност да видите за какво става дума. Много сме горди, подготовката и изследванията продължиха две години, но заедно с нашите партньори от Италия създадохме нещо, с което всички можем да се гордеем”, коментира съпругът на музиккалната легенда Слободан Живойнович, който също присъства на представянето.

На него бяха много приятели и колеги на Лепа Брена. Сред тях беше и певецът Ацо Пейович.