1

З а Том Круз няма „мисия невъзможна“, на свой гръб го усети и колумбийската певица Шакира, която холивудската звезда много си хареса. На Гран при на Маями във Формула 1 актьорът дори изпрати цветя на бившата на Жерар Пике, а това роди предположения, че е влюбен в нея. 

Източник довери пред Page Six, че Том Круз е хвърлил око на Шакира съвсем сериозно, а това кара колумбийката да се чувства неудобно.

Тя не иска да има нищо с актьора и му го е показала и казала, което явно още повече е амбицирало звездата от „Мисията невъзможна“.

Според информацията на Heat Круз, 14 г . по-възрастен от Шакира, е влюбен в нея, но тя не му отговаря с взаимност, даже обратното.

 „Том беше обсебен, когато срещна Шакира и това не беше толкова различно от начина, по който се държеше, когато за първи път срещна Кейти Холмс“, изтъкна източник на списанието.

„Той познава Шакира от години, но това беше първият път, когато се срещаше с нея в спокойна среда, и си тръгна убеден, че двамата са пред истинска връзка, която трябва да развият“, добавя този вътрешен човек.

Том Круз дори се открехнал пред общи приятели за чувствата си към Шакира, но те го попарили, като му казали, че колумбийката не може да му отвърне с взаимност. 

„Шакира просто беше мила и позираше за снимки с Том. Но в следващия момент той казваше на всички, че тя е жената на мечтите му. Беше прекалено“, увери източникът на изданието по повод суматохата, създадена от общите снимки, и слуховете за връзка между двете звезди.

„Тя не иска да го засрами или разстрои, но няма привличане или романтика от нейна страна, тя просто се държеше приятелски. Тя е поласкана, но не се интересува и това съобщение беше учтиво предадено на Том“, добавя запознатият с конфузната ситуация.