0

Н овината за развода на Хю Джакман и Дебора Лий Фърнес след 27 години брак гръмна като бомба в Холивуд, тъй като двойката изглеждаше една от тези, които остават заедно завинаги.
Мълвата твърди, че напоследък двойката преживява криза в брака си. „Те живееха сякаш са разделени много преди да обявят развода си“, казва близък до тях източник пред US Weekly.

Двойката преди разрива

 Двойката преди разрива
Gettyimages

„Изобщо не се изненадахме. Това се случи преди много време, техните приятели и семейство знаеха за това“, добавя източникът. Проблемите между тях вероятно са започнали отдавна, когато актьорът се е върнал на Бродуей през февруари 2022 г. за филма The Music Man.

Според запознатите обаче раздялата им не е заради трето лице, а и двамата са се отчуждили толкова много, че са стигнали дотам да живеят като обикновени „съквартиранти“.

От много години се носят слухове, че Хю Джакман е гей. Той никога не е потвърждавал информацията, а съпругата му многократно е била питана.

Дебора като гост на шоуто Ann's Brush With Fame през 2020 г. е помолена да отговори за сексуалността на съпруга си.

„Хю е "бил" гей от много, много години. Аз също „бях“ гей, когато играх Shame през 1988 г. Всички бяха шокирани, когато се ожених. Всичко е грешка. Все едно някой да каже на Елтън Джон, че е хетеросексуален. Сигурна съм, че ще се ядоса. И накрая за какво говорим, какво толкова значение има? Ако е вегетарианец? Ако е гей?".

На практика Дебора Лий Фърнес дава отговора още тогава, без обаче да бъде конкретна и с известна уклончивост.