0

И змамници се правят на Орлин Горанов и свалят жени от негово име в социалните мрежи и по-специално във Фейсбук, видя „Телеграф“.

Самият певец, а отскоро и тв водещ предупреди в истинския си профил, че използват името му по непочтен начин.

Отдавна

„Това не е за първи път. Отдавна го правят. Докладвали сме ги на службите и се надявам нещата да бъдат придвижени“, уточни пред „Телеграф“ Орлин Горанов.

Звездата предупреждава стотиците си хиляди почитатели: „Пиша този пост заради злоупотреба с моето име и пращане на съобщения към вас от фалшив профил /със снимка на китара/. Може да видите текста в поста. Моля не се доверявайте и не извършвайте каквито и да е действия. За съжаление лошотията и измамите са навсякъде около нас. Бъдете внимателни! Съжалявам за недоразумението, рапортували сме фалшивия профил. А от мен ще има все така позитивни постове и много песни❤️. Ваш Орлин“.

Китара

Фалшивият профил на Орлин Горанов е с китара на основната снимка.

Там измамникът, който сваля жени от негово име, е написал: „Винаги ще обичам своя фен, независимо от всичко. Благодаря на всички ви за вашата подкрепа към мен“.

Но пък не се е представил, че става въпрос за певеца, като по този начин се опитва да избегне санкциите на специализираните органи и на самата социална мрежа.