0

П римата на българската естрада Лили Иванова се завръща в Брюксел за Деня на жената.

Два дни преди празника, на 6 март, изпълнителката ще отведе своя бенд в един от най-важните културни центрове на белгийската столица Flagey.

Билети

Проверка на „Телеграф“ показа, че билетите за концерта на Лили в Брюксел са на цени между 100 и 200 евро, в зависимост от избраната ценова категория. "Лили Иванова ще зарадва почитателите си с бутиков концерт на живо с песни от богатия си репертоар, поднесени в нови аранжименти на Ангел Дюлгеров. Сред хитовете на българската поп звезда ще чуете "Щурче", "Панаири", "Детелини", "Ветрове", "Камино", "Невероятно", "Искам те", "Предупреждение", "Присъда", "Сълза", "Покруса" и много други", пише в сайта на Flagey.be. На сцената до Лили Иванова ще бъдат нейните музиканти от LI Orchestra - Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Орлин Цветанов (цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Росен Ватев (ударни, перкусии), Христо Михалков (бас китара), LaTiDa (бек вокали). Лили Иванова не пътува за първи път до Брюксел. Преди 10 години, през 2013 г., тя изнесе концерт в зала Au centre сulturel & сongres de Woluwe Saint Pierre. Организатор и продуцент на проявата бе големият приятел на Лили – покойният вече Стефан Зашев. Именно благодарение на него Иванова пя и в зала "Олимпия".

Турне

Най-зловещият мафиот в тв ефира Михаил Билалов пък ще посети и зарадва сънародниците ни отвъд Океана. Актьорът ще представи в Щатите и Канада своя моноспектакъл „Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене“, издаде почетният консул на България в Сиатъл Елка Русков. На 24 февруари Михаил Билалов ще зарадва феновете си в Чикаго, на 13 март ще бъде в Лас Вегас, а на 17 март в Сиатъл. Очаква се да бъдат добавени и още дати към турнето, за които в момента се водят преговори.