0

З вездата на българската музика Лили Иванова трогна до сълзи своя дългогодишен китарист Ангел Дюлгеров.

Лили просълзи китариста си Ангел Дюлгеров, поднесе му иконата на сцената.,  

 Лили просълзи китариста си Ангел Дюлгеров, поднесе му иконата на сцената.,  
Ина Янева

По време на концерта в Стара Загора тя дари музиканта с икона по случай рождения му ден. На гърба й Лили бе написала собственоръчно специално пожелание за Ангел, но така и не разкри какво точно му е казала.

Екип

"За нас е невероятно удоволствие да бъдем в този ваш прекрасен град". С тези думи Лили Иванова отговори на аплодисментите на хилядната публика, която я посрещна на сцената на Летния театър в Стара Загора. Песента "Студ" даде начало на концерта на примата тази вечер, част от националното й турне, пише БТА. На сцената с Лили Иванова бяха музикантите от Li Orchestra - Ангел Дюлгеров - китари, цигулка и аранжимент, Огнян Енев - пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов-Чери - китари, Христо Михалков - бас китара, Орлин Цветанов - цигулка, Росен Ватев - ударни, перкусии, и вокалното трио LaTiDa - беквокали.

Турне 

Старозагорци се насладиха на вечните хитове на Лили Иванова и пяха с нея песните "Щурче", "Детелини", "Панаири", "Ветрове" и "Предупреждение". Концертът завърши с обичаната от поколения българи песен "Камино". Националното турне на Лили Иванова започна на 10 май в Благоевград. То включва 15 концерта в 13 града в страната. Следващите предвидени концерти са в Добрич на 4 септември, във Враца - 18 септември, Хасково - 20 септември, Русе - 20 ноември.  На 15 и 16 декември певицата ще има два последователни концерта в зала 1 на НДК.