0

Л или Иванова се очаква да влезе в Европарламента днес след концерта си в Брюксел миналата вечер.

Естрадната прима е в столицата на Европа за концерт по покана на лидера на европейските либерали и евродепутат Илхан Кючюк. По програма днес музикалната икона първо ще посети кметството, а след това и ще се срещне с нашите евродепутати в комплекса Espace Léopold, където се помещават парламентарните сгради. „Лили ще получи признание от голямата община на Белгия. Ще бъде удостоена с награда, ще има специален прием в нейна чест от белгийските власти. Лично кметът ще я посрещне“, издаде пред БТА Кючюк.

Рози

Евродепутатът посрещна Лили на летище "Завентем" с българския комисар Илиана Иванова, посланик Румен Александров, постоянен представител на България в Европейския съюз, и Пламен Бончев - посланик на България в Белгия. „Благодаря за топлото посрещане“, заяви певицата в социалните мрежи и показа снимки как политиците й подаряват огромен букет с бели рози. Преди това пък си пусна снимка от самолета с думите: „Благодаря на екипажа на полета на Bulgaria Air FB407 от София до Брюксел за уважението и отношението към мен и моя екип! Бъдете здрави и щастливи“. Нейният пиар Николай Недеков пък разкри, че звездата е била обгрижвана на борда от негова роднина. „За мен бе истинско щастие, че част от прекрасния екипаж на полета беше и моята невероятна братовчедка Магдалена Недекова! Благодаря ти, Меги!“, заяви той.

Кафе

Лили пътува заедно с музикантите от своя оркестър, които използваха часовете преди репетицията за концерта да разгледат централната част на града и се похвалиха в социалните мрежи със селфита от различни забележителности. „Абе друго си е камериерката да ти рече бонжур“, сподели барабанистът Росен Ватев със селфи от площада в Брюксел. На въпрос на негови приятели дали е била с каничка кафе, той отвърна: „С прахосмукачка беше жената“. Музикантът демонстрира чувството си за хумор и с фото как се качва на аероплана с басиста Христо Михалков: „Ицо ще кара, на връщане съм аз“.