0

Г алена и Петър, едни от големите фаворити в “Един за друг”, отпаднаха на крачка от финала на най-романтичното риалити. Те са гости в новия епизод на подкаста “Един без друг”, където разказаха интересни факти от престоя си в къщата на водещата Денислава Велкова.

Влюбената двойка от Генерал Тошево сподели, че това, което е застрашило тяхната игра е, че Галена е посочила открито, че в предаването има коалиция между Румен и Йоана, Михаела и Венци, Сияна и Светльо и Маргарита и Кристиян. Те разкриват, че късно са разбрали за коалицията и смятат, че те и още четири двойки в предаването са били заблудени.

Галена беше откровена и разказа, че плаща данък обществено мнение и за нея е важно какво мислят другите за нея. Фермерската съпруга разказа, че предпочита да живее в душевен мир и това ѝ е попречило да види, че не всички са искрени в предаването.

Петър и Галена посочиха в “Един без друг” коя е двойката, с която не са се разбирали във Вилата на любовта. Тази двойка те определят и като най-трудната за комуникация. Те посочиха и още една двойка, която е играла подмолно и е гласувала стратегически.

Петър сподели, че Дилян ще му остане най-близък след “Един за друг”. Той и Галена го определиха като чиста душа. Те посочиха, че Гери и Светльо, Кики и Емо и Хриси и Ивайло ще им останат най-близките двойки след предаването.

Петър и Галена разказаха историята на своето запознанство в епизода на “Един без друг”. Тя се е хванала на бас със свои приятелки да му пише, а той я оставя цели 5 месеца без последващи съобщения. Двойката разказва как е минала първата им среща и защо са избрали да живеят в Генерал Тошево, а не да останат в Лондон.

Защо твърденето на Сияна, че е част от коалицията е шокирало Галена? Кои двойки са били в “неколицията” заедно с Галена и Петър?

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube!