0

А ктьорът Любо Ковачев е започнал на щат в Сатиричен театър „Алеко Константинов“, разбра екип на „Телеграф“. Той вече се готви за два спектакъла, в които ще вземе участие.

Екип

Наш репортер се свърза с него, а Ковачев потвърди новината. „Да, истина е, започнах в Сатирата и съм изключително щастлив от този факт и благодарен на директора Калин Сърменов за доверието. Първият спектакъл, в който ще взема участие, е „Сатирично кабаре III”. Започваме репетиции на 20 септември, а на 1 октомври ще е премиерата - разказа Любо и допълни: - След това започваме репетиции и за нова, страхотна постановка, която се предвижда да е с премиерна дата 20 декември. Много интересен спектакъл. Ще се смеят зрителите много. С голям кеф ще работя с колегите от трупата. Страхотни са“.

Ангажимент

Освен ангажиментите си в Сатирата Ковачев продължава и с представлението „Осъдени души“, в което участва заедно с Ники Илиев и Елена Петрова под режисурата на Бойко Илиев. „Ще го играем на 4 октомври, каня вашите читатели. Другото интересно е, че на 10 октомври в Нов театър НДК ще бъде открит Театрален фестивал на българската класическа литература“, разказва актьорът.

Всеки почивен ден той посвещава на дъщеричката си, която сега ще бъде във втори клас.