0

Д жордж Клуни и съпругата му Амал попаднаха в обективите на фотографите, когато отидоха да отпразнуват осмата годишнина от сватбата си в Ню Йорк.

За среща Амал Клуни избра пола с анималистичен принт с шарка на зебра и черна блуза, а образът й бе допълнен от сандали Balmain. Джордж Клуни излезе в класически черен костюм и черна риза.

Джордж и Амал Клуни също дадоха съвместно интервю за CBS и говориха за срещи, брак и деца - двойката отглежда 5-годишните близнаци Ела и Александър, предаде БГНЕС.

Клуни отново си спомни как, преди да срещне Амал, е бил заклет ерген и дори си сал обет никога да не се жени. Актьорът обаче се ожени на зряла възраст: на 53 години. Сега е на 61 години, а съпругата му е на 44 години.

„Тя ме очарова в мига, в който влезе през вратата. И най-интересното беше, че не знаех дали ще ме хареса. Тя е толкова необикновено забавна, умна, красива, прекрасна жена и аз бях много влюбен в нея “, спомня си Клуни.

„Срещнах го и си помислих: толкова се радвам, че има някой като него на света. Но не мислех, че ще прекарам живота си с него и ще имаме това невероятно семейство. Той ме изненада”, призна Амал.

„Това съсипа живота ми! Той беше толкова лек, а сега имам близнаци, които тичат насам-натам!” добави Джордж Клуни.

Съпругата на Джордж Клуни не е свързана със света на шоубизнеса: тя е висококвалифицирана международна адвокатка и ръководителка на правозащитна фондация "For Justice" заедно със съпруга си.