0

Д женифър Лопес и Бен Афлек скоро ще празнуват една година от своята сватба. По този повод двамата планират да подновят брачните си обети. И така за пореден път да покажат един на друг чувствата си.

Двойката планира грандиозно парти в края на юли, с което да отпразнуват  годишнината от брака им . Според техен приятел, двамата са избрали това да се състои в новозакупения им луксозен имот в Лос Анджелис. Той възлиза на 60 милиона долара и разполага с 12 спални и 24 спални.

СВИХА ГНЕЗДО: Дженифър Лопес и Бен Афлек купиха имение с 24 кенефа (СНИМКИ)

През юли миналата година двойката, по-известна като Бенифър, се венча в Лас Вегас. Месец по-късно имаше частна церемония в дома на актьора в Джорджия.

Година след бракосъчетанието им, певицата и холивудската звезда са по-влюбени от всякога. Двамата живеят заедно и се справят чудесно с грижите за общите им деца.

„Силната емоционална и романтична връзка между тази двойка е не само очевидна в личния им живот, но също така се пренася и в професионалните им начинания“, посочва вътрешен човек на Daily Mail.

„И двамата са на толкова страхотно място - откъм романтика и емоции, че това се пренася и в професионалния им живот… Това е така, защото те се пазят един друг и се подкрепят напълно във всичко…“, казва още човекът за Бенифър.