0

Х оливудската легенда Харисън Форд отново влиза в обувките на емблематичния си герой Индиана Джоунс в продължението на сагата „Реликвата на съдбата“. Кинолентата бе представена за първи път на филмовия фестивал в Кан и бележи петата и последна поява на Харисън Форд в образа на Индиана Джоунс.

80-годишната звезда блесна на червения килим заедно със своята съпруга 58-годишната Калиста Флокхарт, известна у нас с превъплъщението си в адвокатката Али Маккбил в едноименния сериал. Това е рядка публична изява за двойката, за която е известно, че обича уединението и пази грижливо личното си пространство от любопитни очи.

ЛЮБОВ НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ: Харисън Форд блесна със съпругата си Калиста Флокхард в Кан
Калиста Флокхарт Харисън Форд Калиста Флокхарт Харисън Форд Калиста Флокхарт Харисън Форд
17

Билетите за премиерата на „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“ се оказаха най-търсени на тазгодишното издание на фестивала в Кан, като се оказа, че интересът към новата серия на сагата е значително по-висок от този към „Изгубения кивот“. Излъчването привлече към залата красавиците Карли Клос и Джема Чан.

Преди прожекцията Харисън Форд пък получи изненадваща почетна награда "Златна палма". Първата прожекция на филма предизвика истински фурор, а зрителите почетоха актьора с бурни овации. Видимо развълнуван, Харисън Форд се просълзи и благодари на публиката. 

Очаква се "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата " да излезе по кината на 30 юни, като актьорския състав на лентата включва още Мадс Микелсен и Антонио Бандерас.