0

М ускулестият музикант от „Игри на волята“ - Димитър Лефтеров, се оказа в любовен четириъгълник с бившата си изгора Мирела, новото попълнение в племето на „Безстрашните“ - Мани и отпадналия от жълтите редици Валери Григоров.

В един от последните епизоди на екстремното риалити засуканата танцьорка заподозря Лефтеров в любовна закачка с Мани. Въпреки че още в самото начало ясно даде да се разбере, че романсът им с музиканта е приключил окончателно, сега Мариела сподели с дружката си Евгения Джаферович, че откакто Мани се появила на хоризонта, великотърновецът започнал да обръща по-сериозно внимание на външния си вид, като се контел с ризки и прически.

Ден след излъчването на ревнивия коментар Митко пусна в Инстаграм снимка и кратко видео, което завършва със задушевна прегръдка между двамата. „Вкарвам диска, слагам ризка - Мани ми е близка“, написа Лефтеров към скеча с физиотерапетвтката, отговаряйки с намигване на забележката на бившата си за подобрения му аутфит. 

В началото на предаването пък прехвърчаха искри между Мирела и спрягания за сексимволът на „Игри“-те Валери, а при отпадането му от надпревата красавицата изпадна в нестихващ плач. Двамата пуснаха общи снимки от морето от реалния живот, но дадоха да се разбере, че в момента са само приятели.

ХВЪРЧАТ ИСКРИ: Първа любовна връзка в „Игри на волята“

СЛЕД КАТО Я ЦЕНТРИРАХА В ДЕСЕТКАТА: Мирела от "Игри на волята" хвърли сутиена (ВИДЕО)

БЕЗМИЛОСТНО: Мирела от "Игри на волята" обезобразена след тежка битка! (СНИМКИ+ВИДЕО) 

ВСИЧКИ ГО ИСКАТ: Лефтеров от „Игри на волята” се разголи, налепиха му се мъже (СНИМКИ)