0

А ктьорът Брадли Купър се оказа в центъра на любовен триъгълник, след като стана ясно, че бившата му любима Ирина Шейк, не е особено развълнувана от новата му връзка с Джиджи Хадид, съобщава Page Six.

„Ирина не е доволна от Брадли, че излиза с друга супермоделка, и то по-млада от нея. Това я изненада“, казва източник пред Page Six. Според медията именно по тази причина Шейк се е заела със задачата да бъде заснемана колкото се може по-често от папараци. „Това е нейният начин да каже: „Виж, скъпи, все още съм секси“, добавя източникът.

В края на август Шейк и Купър бяха забелязани заедно на ваканция в Италия. Въпреки това руската красавица съсипа шансовете си да се събере с бащата на детето си, след като името й беше замесено с легендата на НФЛ Том Брейди това лято след развода му с Жизел Бюндхен.

Междувременно 48-годишният Купър и 28-годишната Хадид бяха забелязани за първи път заедно в началото на октомври. Двамата също така се насладиха на романтичен уикенд организиран им от певицата Тейлър Суифт, която е първа приятелка на Джиджи.