1

С отаджия от Габрово се подигра с любовта на Ваня Великова, това твърди самата тя.

Популярната попфолк певица и колоритна участничка в единственото риалити за XL модели - Ваня Великова, известна и като Клеопатра, запали мрежата с постове, след като разбрала, че, без да иска, е попаднала в много сложен любовен триъгълник.

Плюс

Мис плюс Сайз се запознала с много симпатичен мъж в социалните мрежи, който се представил за свободен и разочарован от семейните си отношения човек, търсещ нова любов. Това разказа самата тя в личния си профил във Фейсбук.

Господинът не будел подозрения.

Работел в СОТ фирма в Габрово. Ваня сподели, че никога не е имала за цел да разваля семейни отношения, тъй като дори не подозирала как новата й любов имала такива.

„Подходих към него с доверие и честност, вярвах, че можем да имаме хубава връзка“, разказа още колоритната дама. 

Изненада

Изненадата дошла след едно телефонно позвъняване, в което й е обяснено как сотаджията не само е женен господин, но има и любовница, с която поддържа отношения от много години. “Водеше ме в храстите и на околовръстното, твърдеше, че ме обича и иска да му родя дете“, сподели пред „Телеграф“ самата тя.

Разочарованието на Великова предизвика у нея емоция от страсти, които изля под формата на иронични клипове и послания, отправени към човека, въвлякъл я в този странен многоъгълник.

Тя представи на онлайн приятелите си снимки от техни хубави моменти, за да разобличи лъжата на вече бившия й и да предупреди други жени да не се подлъгват.

Тя си пусна и иронични клипове как стои до една кофа за боклук и вика името на неверния си любим.