0

А штън Къчър говори откровено за момента, в който за първи път е признал любовта си пред Мила Кунис. 44-годишният актьор продължава с предаването си Our Future Selves, където споделя как е казал на сегашната си съпруга, че я обича. Тогава на помощ се притекъл и кънтри изпълнителят Кени Чесни. Двамата тичаха заедно на пътеката и разговаряха за живота, когато Къчър реши да сподели за един от най-забавните и същевременно романтични моменти с Мила Кунис.

„Първият път, когато казах на съпругата ми, че я обичам, беше докато слушах You and Tequila. Може и да съм попрекалил тогава с текилата“, каза Къчър на своя гост. Допълва, че се появил пиян пред къщата на Кунис в 2 часа след полунощ и започнал да крещи, че я обича. Тя обаче първоначално не му повярвала и го предупредила да не изрича тези думи, ако не ги мисли наистина.

„Ще ме обичаш ли на сутринта, когато се събудиш с махмурлук?“, попитала актрисата. На следващата сутрин Къчър ѝ доказал, че чувствата му са истински. „Събудих се и ѝ казах, че все още я обичам“, споделя той.