0

Deseo Inherente ще се нарича новият албум на латинодивата Шакира, в който ще са включени всички песни от последната година, вдъхновени от тежката й раздяла с Жерар Пике. В албума ще се изявят звезди като Ед Шиърън и Бад Бъни, съобщават испанските медии. 

Шакира не потвърждава и не отрича тази информация, но има сведения, че албумът ще се появи през септември, когато вероятно тя ще получи и престижна награда на MTV за цялостно творчество. Името на диска, което на български означава „Присъщо желание“, носи заглавието на едноименна песен, също посветена на пропадналата любов на колумбийско-ливанската певица със звездата на „Барса“ от близкото минало.

Двамата прекараха заедно повече от десетилетие и имат две деца, но се разделиха шумно преди близо година и Пике се впусна в нова връзка с Клара Чия Марти. Шакира съответно напусна Барселона, където живееха, и се премести в САЩ.

Оттогава тя трупа имена - трофеи на възможни гаджета, сред които се завъртяха тези на Том Круз, звездата на NBA Джими Бътлър и на пилота от Формула 1 Люис Хамилтън. В последните дни към тях се прибави и името на рапъра Дрейк, с когото Шакира е засечена в Лос Анджелис.