0

Р ежисьорът Людмил Иларионов-Люси организира тридневен “Балкан фест" в село Чавдар, разкри самият той пред “Телеграф”.

БЕЗ ЗАДРЪЖКИ: Половинката на Люси Иларионов ги извади на показ! (СНИМКИ)

На една сцена творецът ще събере обичани звезди от различни генерации за незабравима веселба. Това ще се случи през трите почивни дни - 6, 7 и 8 септември, на хълма Света Петка от 10 до 22 ч.

Състав

“Посетителите ще се насладят на изпълненията на Наташа Джорджевич, Лия, Ани Хоанг, Ивена, Магда, Ина, Сани, Мелек Ерен, Анна, Виктория Мирина, ансамблите "Горна баня", "Нестия" "Граово","Камарска шевица" и Шопски ансамбъл”, казва Люси.

Програмата е наситена също с много фолклорни песни и танци в изпълнение на самодейни състави от Шоплука - Елин Пелин, града, в който живее с любимата си, Горна Малина, Долна Малина, Саранци, Осоица, Долно Камарци, Чаканчево, Мусачево, Петково, Априлово, Мирково, Челопеч и други.

ИСКРЕНО И ЛИЧНО: Люси Иларионов отрязал Емилия! (ВИДЕО)

Люси ще бъде водещ на събитието, а негов партньор ще е друг обичан екранен кадър - Цветомир Иванов от шоуто на Нова телевизия “Семейни войни”. Компания на силния пол ще прави певицата Антонина.

Скара

Наред с богатата музикална програма организаторите ще предложат на гостите на фестивала да се подкрепят с вкусна скара и различни местни специалитети. Много атракционни пък ще радват вниманието на децата.