0

Н оминираният за награда “Оскар” Килиън Мърфи не е добра компания за вечеря. Това обяви неговият колега Мат Деймън, с когото участва в касовия хит за създателя на атомната бомба “Опенхаймер”.

“Килиън Мърфи е най-лошата компания, която може да си представите, докато работи”, заяви Деймън. Холивудската легенда обаче уточни, че това се дължи на професионалните навици на ирландеца, който е бил вглъбен в изграждането на образа на Робърт Опенхаймер. 

“Това, което Мат имаше предвид, е че когато роботите по филм, в който се главен герой, ви остава прекалено малко време да мислите за каквото и да е било друго”, разкри самият Килиън Мърфи. 

“Мисля, че винаги съм бил такъв”, признава той. “Свободното време на снимачната площадка е кратко. Почиваш около 10 часа на денонощие. За мен сънят е много важен. Нуждая се от сън, за да бъда в кондиция”, обясни Мърфи. 

“Имахме много прекрасни вечери с Мат Деймън, след като снимките на “Опенхаймер” приключиха. Постоянно бяхме навън, за да рекламираме филма”, разкри още звездата от гангстерската сага “Peaky Blinders”.