1

Б ългарският моден инфлуенсър Пит Андрейчев яде дизайнерска пица за 3000 бона в Милано. Моделът бе специален гост на откриването на супер луксозния хотел и ресторант на Филип Плейн в Милано.

Instagram

Стил

Пит Андрейчев бе сред специалните гости на събитието. Както винаги той демонстрира убийствен стайлинг на световна модна марка, този път решен в черно и бяло. Той беше посрещнат от фотографите като истинска звезда, пред които демонстрира, че класата и личният му стил са негова запазена марка. След ревюто Пит Андрейчев и мениджърът му имаха полезна среща с Филип Плейн, на която обсъдиха бъдещи работни проекти.

Нашият екип забеляза, че Плейн сподели стори на Пит от събитието в личния си профил в Инстаграм.

Лукс

Световноизвестният дизайнер представи последния си проект пред 1000 гости, като само 150 бяха сред седящите на маси с куверти. Хотелът на Плейн е оборудван с 16 апартамента, три ресторанта - италиански, японски, веган, и плажен клуб. Целта му е да постави Милано по пътя на лукса и забавленията - Лос Анджелис – Маями - Дубай. За да го постигне, той инвестира 40 милиона евро лични средства.

Менюто включва доста атрактивни предложения, като например типичните пържени картофи с хайвер и директното предизвикателство към Флавио Бриаторе - пицата с шампанско, която струва 1400 евро всяка. 20 000 евро ще струва да бъдеш член на клуба на Плейн в Милано, като до ВИП местата ще бъдат допуснати само 100 човека.

Имената им ще бъдат гравирани на стълбите, водещи до личната им стая.

*Автор: Василена Игнатова